Flipkoti sai alkunsa unelmasta, missä asumisen ala muuttuisi aidosti asiakaslähtöiseksi. Sellaiseksi, jossa asunnon osto, remontointi ja myynti eivät aiheuttaisi päänsärkyä.

Yhdistimme alan ekosysteemin uudella tavalla, mikä tekee siitä läpinäkyvämmän, kustannustehokkaamman ja laadukkaamman.

Vuosien saatossa kehittyneet tuloksekkaat toimintatavat, teknologia ja tarkkaan valikoitu verkosto on nyt valjastettu palvelemaan Sinua.

Sinun kotiasi varten.

Asunnon ostajalle

Flipkodin avulla voit löytää mieltymyksesi ja budjettisi mukaisen asunnon. Etsit sitten uutta unelmiesi kotia tai sijoitusasuntoa, me palvelemme yli 10 vuoden kokemuksella.

Aloita ostaminen

Remontoijalle

Me hoidamme koko remonttiprosessin puolestasi. Laske remontille hinta-arvio remonttilaskurilla ja rentoudu. Kohta pääset nauttimaan unelmiesi kodista.

Aloita remontointi

Asunnon myyjälle

Asunnon myyjä saa maksimoitua asuntonsa arvon ja minimoitua myyntiajan, kun asunto flipataan ostajaehdokkaan tarpeisiin sopivaksi.

Aloita myyminen

Flipkoti ammattilaisille

Flipkoti tarjoaa mahdollisuuksia, työkaluja ja laajan verkoston asumisen alan eri ammattilaisille. Halusitpa tarjota remonttipalvelua, sijoittaa kiinteistöihin tai laittaa taloyhtiön asiat kuntoon, meillä on tarjota hyviä ratkaisuja.

Palveluntarjoajalle

Työt, materiaalit ja liiketoiminnan työkalut yhdestä paikasta.

Lue lisää

Kiinteistöille & taloyhtiöille

Kustannustehokas digihallinto, remonttien, huollon ja ylläpidon kilpailutukset sekä paljon muuta. Ota kiinteistön ja taloyhtiön hoitodossa kanssamme digiloikka tähän päivään.

Lue lisää

Sijoittamassa asuntoihin

Uusi ja huoleton tapa sijoittaa asuntoihin. Saat pääomallesi loistavan vuosituoton verrattuna perinteiseen vuokratuottomalliin.

Tutustu ratkaisuumme
Ota Yhteytta