Flipkodin välittäjä myy asuntosi sellaisenaan, remontoituna tai remonttisuunnitelman kanssa.

Löydämme aina parhaan tavan myydä asunto

Flipkodin välittäjällä on ainutlaatuisen laaja tietotaito asuntojen myyntihinnan maksimoimisesta. Välittäjällämme on pitkä kokemus asuntojen flippaamisesta, eli asunnon arvon nostamisesta remontin avulla. Hän löytää helposti asuntosi myyntivaltit ja osaa arvioida, mikä on paras tapa myydä juuri sinun asuntosi.

Jos asuntosi on huonokuntoinen ja remontin tarpeessa, voit suunnitella ja toteuttaa remontin Flipkodin avulla ja myydä asunnon paremmalla hinnalla. Jos remonttiin ei ole mahdollisuutta, Flipkoti laatii asuntoosi remonttisuunnitelman, jolla helpotetaan ostopäätöksen tekemistä ja vauhditetaan asunnon myyntiä.

Jos sinulla on kiire saada asunto kaupaksi, voit myös myydä asunnon suoraan Flipkodille. Tällöin välittäjä tekee ostotarjouksen asunnostasi, jos se sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja vastaa Flipkodin tarpeita.

Kutsu Flipkodin välittäjä ilmaiselle arviokäynnille!

Välityspalvelumme

  • Välitys sisältää valokuvauksen, asunnon myynti-ilmoitukset Oikotiellä sekä Etuovessa, asunnon esittelyn, myyntiasiakirjat sekä kaupantekotilaisuuden. Kauppa tehdään digitaalisesti Dias-kauppana, mikäli mahdollista. Välitysprosentti on 2 %.
  • Välitys + stailaus sisältää stailauksen asunnon omistajan omilla kalusteilla ja esineillä. Flipkodin ammattilainen tuo lisäksi valokuvausta varten sisustustavaraa. Välitysprosentti on 2,3 %.
  • Välitys + kevyt kalustus sopii tyhjän asunnon myyntiin. Flipkodin ammattilainen kalustaa ja stailaa asunnon kevyesti valokuvausta ja myyntiä varten. Välityspalkkio on 2,7 %.
  • Välityspalkkio määräytyy asunnon toteutuneen velattoman kauppahinnan mukaan.

Tutustu myynnissä oleviin asuntoihimme ja ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Ota Yhteytta