Flipkoti asunnon myyjälle

Oletko myymässä asuntoasi? Tuskastuttaako ajatus perinteisestä myyntiprosessista jo nyt? Ei hätää! Flipkodin avulla myyt asuntosi helposti, kannattavasti ja nopeasti. Lue lisää!

Olet ehkä jo huomannut, että vaihtoehtosi asunnon myymiseen vuonna 2020 ovat seuraavat:

1. Vaikea ja halpa

2. Helppo ja kallis

Kummassakaan vaihtoehdossa ei ole takeita tuloksista. 

Vaihtoehto #1 Halpa ja vaikea 

Päätät itse myydä asuntosi kokonaan ja säästät välityspalkkioissa. Opiskelet pikapikaa kiinteistönvälityksen salat, laadit myyntiasiakirjat ja esitteet ilmaisohjelmalla sekä teet ilmoitukset Etuoven ja Oikotien ilmoitusportaaleihin.

Ja sitten odotat ja katsot mitä tapahtuu.. Menikö hinta yläkanttiin, kun ei vieläkään puhelin soi? No, lasketaan hintaa. Meniköhän hinta alakanttiin, kun puhelin soi kokoajan? No, nostetaan hintaa. Kuukaudet kuluu, kunnes lopulta pääset asunnosta eroon. Olo on, kuin joku olisi lyönyt ilmat totaalisesti pihalle. 

Vaihtoehto #2 Helppo ja kallis

Otat yhteyttä kiinteistönvälitysketjuun ja kerrot haluavasi myydä asunnon helposti ja saada siitä parhaan hinnan. 

“Meiltä se onnistuu, kaikki yhdestä paikasta! Ai parhaan hinnan haluat? Laitetaas kuule heti hinta kohdalleen, niin ei tarvi alkaa laskemaan sitä sitten. Ja unohda remontit, niitä ei kannata tehdä ennen myyntiä. Ei mitään vaikutusta hintaan, pahimmassa tapauksessa laskee vain.”

No, helpostihan se asunto sitten meni kaupaksi. Joskin muhkean 10 000 €:n välityspalkkion maksu kaupantekotilaisuudessa jäi hieman kaivelemaan. Mitähän silläkin rahalla olisi saanut ostettua?

Tämä on siis tilanne, kun haluaa myydä asunnon vuonna 2020. Eikö tosiaan ole keksitty parempia vaihtoehtoja? 

Kyllä on. Flipkoti tuo markkinoille vaihtoehdot 3 ja 4:

3. Helppo ja kannattava

4. Helppo ja nopea

Krhm. “Ne ovat molemmat aivan huippuja, riippuen mikä tilanteesi on!”

Vaihtoehto #3 Helppo ja kannattava

Haluatko rahan menettämisen sijaan tienata asunnollasi?

Kiva! Mekin tykkäämme siitä. 

Palvelu kantaa nimeä: MaxiFlip eli Flippaa asunto meidän kanssa.

Siinä mietitään: “Miten saamme maksimoitua juuri tämän asunnon potentiaalisen arvon?” Sen sijaan, että pyritään saamaan asunnosta sellaisenaan paras hinta ja jätetään potentiaaliset eurot tienaamatta.

Flippaus, eli ostetaan-remontoidaan-myydään asuntoja, on perinteisesti ollut ammattisijoittajien puuhaa. Mekin olemme tehneet sitä jo yli 10 vuotta menestyksekkäästi ja nyt sama loistava konsepti on tuotu jokaisen kuluttajan ulottuville.

Yksi menestystekijöistä on tarkkaan mietitty Flippauslaskuri, jonka avulla voimme helposti arvioida kuinka paljon missäkin asunnossa on potentiaalia.

Nyt sinäkin pääset käyttämään meidän Flippauslaskuria ja arvioimaan asuntosi flippauspotentiaalin.

Kuulostaa hienolta, mutta miten se toimii?

Homma toimii niin, että me hoidamme puolestasi koko flippausprosessin aina remontin suunnittelusta ja kilpailutuksesta asunnon markkinointiin ja myyntiin asti.

Kun asuntosi myydään, siitä kertyvät myyntivoitot jaetaan Flipkodin ja sinun kesken 50/50. 

Voit hyvin tienata yli 5 000€.. 10 000.. 20 000€.. verrattuna vaikkapa malleihin 1 ja 2. 

Näin etenet: 

  1. Täytä asuntosi tiedot Flippauslaskuriin ja saa heti arvio flippauspotentiaalista.
  2. Varaa laskurin yhteenvetosivulta suoraan Flipkodin expertin kalenterista aika puhelinkeskustelulle Sinun tienausmahdollisuuksistasi.
  3. Sovi Flippauksen yksityiskohdat ja käynnistä Flippaus. 
  4. Nauti myydyn asuntosi tuotoista! 

Kaikki muuten voidaan hoitaa digitaalisesti: tarjoukset, urakoitsijoiden ja tavaroiden kilpailutukset, sopimusten allekirjoitukset, projektinjohto ja seuranta, myynti... kaikki.

Etenkin korona-aikaan on hyvä pitää huolta, ettei oteta riskiä taudin leviämisestä. Ja onhan se muutenkin mukava, kun ei tarvitse jatkuvasti rampata paikasta toiseen allekirjoittamassa papereita, kun asiat voidaan hoitaa näppärästi netin yli.

Jos tämä tuntuu sinulle sopivalta ratkaisulta, siirry tästä Flippaamaan!

Vaihtoehto #4 Helppo ja nopea

Vaihtoehto #4 on sellaiseen tilanteeseen, että asunnosta pitää päästä nopeasti eroon, mutta et silti haluaisi maksaa välittäjän tähtitieteellistä palkkiota. Sille rahalle olisi juuri nyt kova tarve.

Et myöskään ehdi tehdä remonttia eikä se välttämättä olisi nyt mahdollista.

Siinä tapauksessa voit myydä huonokuntoisen asuntosi nopeasti suoraan meille. Maksamme siitä järkevän markkinahinnan ja sinä voit pitää välittäjän palkkion itselläsi.

Kuulostaako reilulta?

Jos vaihtoehto #4 on mitä kipeästi tarvitset nyt, käy tutustumassa malliin täältä (linkki myyntipaketit -sivulle) ja tarjoa asuntoasi meille.

Flipkoti uudistaa asumisen alan asiakaslähtöiseksi

Mielestämme on liian pitkään menty niin, että asumisen alalla asiakkaan edut poletaan kanveesiin. Nyt sen on muututtava.

Antoisia lukuhetkiä ja jutellaan lisää asuntosi myynnin merkeissä!

Jos asunnon myynti on sinulle juuri nyt ajankohtaista, tutustu myyntipaketteihimme ja ota meihin yhteyttä!

Ota Yhteytta