Flipkoti asunnon ostajalle

Asunnon ostaminen voi joskus tuntua samalta kuin kiertäisi kirpputoreja ja palaisi kerta toisensa jälkeen kotiin tyhjin käsin. Ei kuitenkaan enää. Flipkoti auttaa sinua löytämään tilanteeseesi, mieltymyksiisi ja budjettiisi sopivan kodin. Aloita matka kohti unelmien kotia.

Oletko ensi kertaa asuntoa ostamassa vai jo useammat asuntokaupat tehnyt konkari?

Jos olet useamman kerran kahlannut asunnon hankintaprosessin läpi tiedät, että kyseessä ei ole ihan helpoin juttu.

Asunnon ostaminen perinteisesti on kuin etsisi kirpputorilta itselleen sopivaa vaatetta. Katsotaan mitä olisi tarjolla, eikä kukaan koskaan kysy tarkemmin, että mitä haluaisit pukea päällesi. Ei, kirpputoreilla ei tehdä tarvekartoitusta. Jos bongaat hyvän näköisen tuotteen niin ihmettelet, miksi joku pyytää siitä lähes uuden hintaa. Et osta mitään, turha reissu.

Sama juttu asuntonäytöillä. Selaat ensin Oikoteitä ja Etuovia – asuntojen digitaalisia kirpputoreja. Käyt katsomassa joitakin kiinnostavia, mutta mikään niistä ei tunnu sopivan juuri sinulle. 

Välittäjä on printannut pinon asuntoesitteitä kuluneelle keittiötasolle, joissa on samat tiedot kuin netissä näit. Otat sellaisen käteen, kun muillakin näyttää olevan sellainen.

Kiinteistönvälittäjä kertoo kysyttäessä lyhyesti asunnosta. Hän hehkuttaa tulevaa putkiremonttia, kuinka sen yhteydessä kylppäristä saisi tehtyä omannäköisen. 

Hymähdät mielessäsi ja poistut näytöltä taas tyhjin käsin. Miksi tämän pitää olla niin vaikeata?

Koska kukaan ei tarjoa sinulle juuri sellaista asuntoa, mikä sopisi juuri sinun tilanteeseesi, sinun mieltymyksiisi ja sinun budjettiisi.

Onko kukaan pysähtynyt keskustelemaan kanssasi, mikä olisi juuri sinun unelmiesi asunto?

Todennäköisesti et ole edes osannut kuvitella saavasi sellaista palvelua. Eikö olekin ihmeellistä? Sinähän olet sentään maksava asiakas.

Juuri tuo samainen asia meitäkin kymmeniä asuntoja ostaneena ärsytti kerta toisensa jälkeen enemmän ja enemmän. Siksi päätimme muuttaa koko pelin suunnan. 

Flipkoti muuttaa asunnon ostamisen asiakaslähtöiseksi

Sellainenhan ostamisen olisi pitänyt aina ollakin. Sinun asunto-unelmaa tässä ollaan toteuttamassa. Eikä sen pidä olla vaikeaa vaan helppoa!

Palvelu toimii näin:

  1. Mene Flipkodin ostamassa -sivulle ja vastaa lomakkeella kysymyksiin mistä unelmiesi asunto on tehty.
  2. Asiantuntijamme etsivät toiveidesi perusteella markkinoilta asunnon, joka vastaa kriteerejäsi. 
  3. Jos unelma-asunto on remontista kiinni, se hoituu helposti kauttamme kustannustehokkaasti ja laadukkaasti luottourakoitsijoiden verkostostamme.
  4. Tee kaupat ja muuta unelmiesi kotiin - sellaisenaan tai remontoituna.

Ei enää asuntokirppiksillä ravaamista. Ei enää huonoa palvelua välittäjiltä. Kohti unelmia suorinta tietä. Ei kannata tuhlata aikaa tai tehdä muuten vain tilanteeseesi nähden huonoja ratkaisuja. Niistä voi joutua maksamaan pitkään.

Käy kurkkaamassa vielä tarkemmin ostamassa -sivulta, mistä tässä on kyse ja aloita matka kohti unelmiesi asuntoa - ilman päänvaivaa.
Ota Yhteytta