Flipkoti asunnon remontoijalle

Asunnon remontointi voi aiheuttaa tukun harmaita hiuksia. Flipkodin kautta remontoit asuntosi huoletta ja halutessasi avaimet käteen -periaatteella.

Oletko suunnitellut asunnon remontointia? 

Kenties haluaisit remontoida nykyisen asuntosi, missä olet pitkään viihtynyt, mutta mielestäsi se pitäisi muuttaa nykyistä tarvetta ja mieltymyksiä vastaavaksi.

Mistä ajattelit lähteä liikkeelle? 

Alatko soitella remonttiliikkeisiin ja pyytää tarjouksia? Soitatko sittenkin sisustussuunnittelijoille ja pyydät heidän näkemyksiä? Mistä materiaalit ja muut tarvikkeet? Kuka johtaa remontin? Pitäisikö kilpailuttaa? Keneen voin luottaa? Kaikki tarjoaa samaa, mutta sittenkin eriä. Nuo ei kerro mitään ja noilla taas on hienot remonttipaketit, mutta aivan kauheat hinnat.

Äh. Yhtäkkiä tämä remontoiminen alkoi tuntua kauhean stressaavalta. 

“Ehkä me Pentti luovutaan koko remontti-unelmasta ja jätetään se niille jotka osaa?”

“Äläs nyt vielä Kirsi, täällä on joku Flipkoti”

Katsotaanpa. Remonttilaskuri. Mites tämä toimii? Tuossa näyttäisi olevan kuvattu koko prosessi. Näyttää järkevältä.

Wau! Tuletko katsomaan?

  1. Tästä voi valita remontoiko koko huoneiston vai yksittäisen huonetilan kerralla.
  2. Otetaanko pelkkä työ tai tavarat vai sekä työ että tavarat? Nämä näköjään kilpailutetaan erikseen, niin otetaan molemmat.
  3. Nyt pitää syöttää huoneiden mitat. Kävisitkö hakemassa sen mittanauhan?
  4. Sitten valitaan budjettitaso. Tuo Premium -paketti näyttää kuvista just siltä mitä halutaan. Kun kerran remontoidaan, niin panostetaanko vähän enemmän?
  5. Tässä voi vielä valita halutaanko me tehdä itse jotain remontin vaiheita vai koko remontti avaimet käteen pakettina. Pentti me voidaan mennä rempan ajaksi vaikka mökille niin otetaan vaan koko paketti. Joo. Syötä tuohon vielä sun sähköposti.
  6. Nyt saatiin arvio remontin hinnasta: 15250€ - 23450€. Ei ollenkaan paha! Tässä sanotaan, että hinta tarkentuu vielä kun valitaan lopulliset materiaalit sisustussuunnittelijan kanssa ja kun työ on kilpailutettu. 
  7. Sovitaan tuosta Flipkodin remonttiasiantuntijan kalenterista aika puhelulle, niin käydään nämä meidän toiveet hänen kanssaan läpi ja kysytään miten edetään.

Klik. 

Pentti ja Kirsi katsoivat toisiaan hämmentyneenä ja suutelivat. Meidän unelma toteutuu sittenkin!

Ja niin se myös toteutui

Juuri niin kuin oli sovittu kirjallisesti kaikkien osapuolten edut turvaavassa sopimuksessa. Sopimukset tehtiin digitaalisesti, kuten myös kaikki dokumentaatio ja projektin kommunikaatio. Se on tätä päivää. 

Kirsi ja Pentti viettivät remonttiajan mökillä ja seurasivat sieltä käsin remontin etenemistä. Välillä tuli kuvia eri työvaiheista ja kerran työnjohtaja lähetti selfien, taustalla upouusi keittiö.

Kun remontti valmistui ajallaan, oli aika siivota mökki, hypätä punaiseen hybridi Toyota Aurikseen ja suunnata kohti remontoitua unelmakotia.

Siellä kaikki oli niinkuin pitikin. Vastaremontoidulle keittiön tasolle oli jätetty suklaalevy ja ystävällinen kirje, jossa toivotettiin onnea uudistettuun kotiin. 

"Taisimme juuri rakastua uudelleen."

Tutustu uuteen tapaan remontoida asunto tästä.
Ota Yhteytta